CMC logo
Sef lucrari dr.ing. Danut Babor
Facultatea de Constructii si Instalatii IASI, Bd.MANGERON 43, Cod Postal 700050, Disciplina Materiale Constructii

Acasa Materiale Moderne

Ultimele Comentarii

  • Suntem in cautarea unui portal al constructiilor, ... Citeste...
  • Am gasit pe net o casa de comenzi de materiale de ... Citeste...
  • Care sunt materialele moderne de construcție și ca... Citeste...
  • Salut si va felicit pentru organizarea acestui sit... Citeste...
  • Construtiile metalice sunt mult mai elastice. www.... Citeste...
Ghid utilizare portal CMC PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 20 August 2010 10:11

Va rugam sa respectati cateva reguli simple care se aplica acestui Portal.

Întotdeauna administratorii şi moderatorii acestui forum vor încerca să îndepărteze sau să modifice orice material deranjant cât mai repede posibil; este imposibil să parcurgă fiecare mesaj în parte. Din acest motiv trebuie să ştiţi că toate mesajele exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (excepţie făcând mesajele scrise chiar de către ei) şi de aceea ei nu pot fi făcuţi responsabili.

Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Dacă publicaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum (şi firma care vă oferă accesul la Internet va fi anunţată). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul webmaster-ului, administratorului şi moderatorilor care nu pot fi facuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

Acest forum utilizează fişierele tip cookie pentru a stoca informaţiile pe calculatorul dumneavoastră. Aceste fişiere cookie nu conţin informaţii despre alte aplicaţii ci ele sunt folosite doar pentru uşurarea navigării pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea înregistrării dumneavoastră ca utilizator şi pentru parolă (şi pentru trimiterea unei noi parole dacă aţi uitat-o pe cea curentă).

Ultima actualizare în Marţi, 07 Decembrie 2010 10:30
 

Comentarii  

 
0 #1 Rodica N 23-05-2016 08:54
Salut si va felicit pentru organizarea acestui site.Este util si foarte necesar , sa reuneasca la un loc producatori si clienti.
Respect deosebit
Rodica Negrescu
 

Online acum:

   Avem 25 vizitatori online

feed-image Abonare RSS

Ultimele Stiri

Articole Populare


Dezvoltat de: sundayDesign
Sponsor: infoStrada.ro
Valid XHTML and CSS.